Over TechVA4u

Wie is TechVA4u?

Mijn naam is Diane van TechVA4u. Mijn bedrijfsnaam is ontstaan door de keuze om als virtueel technisch assistent andere ondernemers op afstand te willen ondersteunen met mijn technische vaardigheden.

Ik ben geboren in het idyllisch dorpje Vilsteren, gemeente Ommen. Samen met mijn man en 3 kinderen wonen we in het mooie Twente. Ik hou van gezelligheid en samen leuke dingen doen.

Het liefst geniet ik iedere dag van de dingen die ik doe, zowel privé als in mijn werk. Denk aan een lange wandeling met een lekkere lunch en een goed gesprek. Quality time met mijn gezin en uitgebreid koken voor een tuinfeest met familie en vrienden. Zolang we maar samen genieten.
Sporten doe ik het liefst in teamverband. Volleyballen is echt ‘mijn ding’ en ik ga er voor de volle 100% voor.

In mijn vrije tijd ben ik graag digitaal bezig. Zo probeer ik nieuwe programma’s uit. Het liefst bewerk ik foto’s en maak ik kaartjes voor speciale gelegenheden.

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen neem dan contact met mij op.

Van onderzoeker naar ondersteuner

 

Op de basisschool wist ik al dat ik laborante wilde worden. Het mengen van stoffen en onderzoeken van de chemische reactie vond ik heel interessant. Binnen het laboratorium is het beschrijven van kwaliteit en rapporteren van je onderzoek belangrijk. Deze administratieve kant trok mij aan.

Door een reorganisatie heb ik gekozen om mezelf om te scholen naar management assistent en later heb ik nog een aanvullende opleiding gedaan voor office manager. Het fijne van deze opleidingen is dat ik mijn talenten heb ontdekt en meer inzichten heb verkregen o.a. op het gebied van het meedenken en ondersteunen bij alle bedrijfsprocessen.

In 2006 ging ik voor een Kinderopvangorganisatie werken en hier heb ik een belangrijke taak vervuld op het gebied van digitalisering. Denk aan het onderzoeken van welk kindplannings- en plaatsingssysteem bij de organisatie past, het inrichten en beheren van dit systeem, het inrichten van Microsoft Office 365 en het ontwerpen en de beheer van de website.

Door mijn hobby op digitaal gebied heb ik geleerd om Pr-materiaal in drukkerskwaliteit op te maken en mag ik mijzelf hierin inmiddels wel expert noemen.

Na vele jaren van intense betrokkenheid bij de kinderopvangorganisatie ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en heb deze gevonden als virtueel assistent (VA). Een VA is een zelfstandig ondernemer die vanuit huis andere ondernemers professionele ondersteuning biedt.

In de loop van de tijd heb ik mijn talenten steeds verder ontwikkeld en ik weet nu waar mijn expertise ligt. De term ‘virtual assistant’ (VA) werd al vaker aan mijn persoon gekoppeld en het is nu de tijd om daar verdere invulling aan te geven door specialisatie op het technische vlak als technisch virtual assistant.

Kernkwaliteiten

Passie

Ik ben gedreven en gepassioneerd. Met mijn enthousiasme zie ik erop toe dat jouw proces niet stagneert.

Een onderlinge afspraak, schept verwachtingen.Doordat ik mijn afspraken nakom ervaar je meer rust.

Ik ben oplossingsgericht en flexibel. Ik denk mee hoe jouw problemen het beste op te lossen. Mijn werktijden zijn flexibel en reageer vaak sneller dan verwacht!

samenwerken

Mijn betrokkenheid zorgt voor gestructureerde processen. Door onze samenwerking worden krachten gebundeld en gaan we voor het beste resultaat.