Website laten maken

Hoe belangrijk is een website?

 

Als ondernemer wil je je klanten op elk moment van de dag relevante informatie bieden. Een eigen website maakt dit mogelijk. Door je website op maat te bouwen heb je meer mogelijkheden en dit zorgt voor een beter resultaat

N
Snel te vinden
N
Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk
N
Herkenbaar door het design in eigen huisstijl
N
Responsive, dus geschikt voor desktop, tablet en telefoon
N
Veilig en AVG-proof
N
Eenvoudig te beheren

Jouw website vertelt jouw passie!

Welk pakket past bij jou?

 

Heb je nog geen website of wil je een bestaande website vernieuwen dan realiseer ik dit voor je. De website wordt gebouwd in het content management systeem WordPress. Dit is een gebruiksvriendelijk systeem waarin je zelf je teksten en afbeeldingen kunt wijzigen. Voor de opbouw van je pagina’s maak ik gebruik van Divi builder. Met deze builder kunnen pagina’s geheel naar eigen wens worden opgemaakt.

Er is keuze uit de volgende twee pakketten:

De pakketten zijn exclusief:

 • Hosting en domeinregistratie
 • Licenties diverse plug-ins
 • Teksten en afbeelding
 • Logo en huisstijl (zie huisstijl voor meer mogelijkheden)
 • Juridische documenten

Genoemde prijzen zijn excl. BTW

  Betaling:

  Na akkoordverklaring wordt 50% van het totaalbedrag aanbetaald. Het restantbedrag wordt na oplevering in rekening gebracht.

   

  Beheer en onderhoud

  Een website heeft onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat deze optimaal kan functioneren. Wekelijks of maandelijks moeten er updates worden uitgevoerd en moet er een back-up worden gemaakt. Daarmee wordt voorkomen dat er een beveiligingsprobleem ontstaat of data verloren gaat.

  Indien je het aanpassen van teksten en afbeeldingen wilt uitbesteden is dat ook mogelijk. Dit kan op basis van het uurtarief of d.m.v. een strippenkaart